pátek 4. prosince 2009

THERAPY & DTClothing OUT NOW!!!






Čau!
Po nekonečným čekáním je to nakonec tady. Therapy je venku a s ním i nová kolekce DTC oblečení pro kluky a brzy i pro holky. V tomhle článku už se nebudu rozepisovat o tom, co vás čeká, když si CD zakoupíte. Budu se soustředit na to, jak a kde si ho zakoupíte.

JAK DOSTAT THERAPY CD AŽ DOMŮ

1. Přes eshop www.dewtowncrew.cz

Na stránkách našeho eshopu naleznete nejen informace o Therapy, ale i stručný návod, jak si CD objednat a hlavně - objednávkový formulář. Jen co ho vyplníte a odešlete, dojde vám obratem na váš mail výzva k zaplacení s příslušnými informacemi. CD pak můžete zaplatit dvěma způsoby:

a) přes bankovní účet

v emailu se dočtete, kam peníze poslat a pod jakým variabilním symbolem.

b) na poště - složenkou

adresa, kam peníze poslat je uvedená rovněž v emailu. (Komenského 606, Rosice 665 01)

Jakmile zjistíme, že jste nám zaslali částku odpovídající vaší objednávce, pošleme vám CDs hned jak to bude možné. 10. prosince jedeme mixtapy vyzvednout do Prahy a zároveň pustíme několik věcí v ISC show na Spinu. Ti, kdo si objednali nebo objednají CD k tomuto datu, budou mít Therapy nejdříve. Zásilku s mixtapem vám odešleme hned v pátek 11. prosince.

2. v kamenném obchodě

Druhá možnost, kde jak se k Therapy dostat je klasicky v obchodě. Prozatím jsme domluvení s jediným shopem a to s QUEENS Brno, Orlí 27, kde si budete moci zakoupit několik kusů přímo za pultem. O dalších shopech budeme informovat.

3. od Smacka v Praze

Tahle možnost je tu speciálně pro pražáky, kterým se nechce platit za poštovný. Několik kusů budem nechávat u Smacka, takže se s ním můžete spojit a CD vyzvednout přímo od něj.

4. od nás - v Rosicích

Jestliže jste místní, je úplná hovadina posílat si CD, když si ho můžete vyzvednout přímo od nás. Takže ať už potkáte mě, Reota, Reteaho nebo Kukise, klidně se zeptejte a domluvíme se na předávce. Můžete samozřejmě i napsat nebo zavolat, no problem. CDs budeme mít doma od 11. prosince.

5. od nás - na koncertě

Pokud nám ještě nějaký kusy zbydou, budeme je s sebou vozit na shows. První možnost budete mít v Uherském Brodě a v Tachově v lednu příštího roku. Další vystoupení se rýsujou.

Add: podpisy

Poslední věc: spousta z vás nás prosila, jestli bychom se jim nemohli na zakoupený CD podpsat. Myslím, že to zvládnem, ale bude potřeba v tom udělat trochu systém, ať se z toho neposerem ))

Ten, kdo bude chtít CD s podpisem, ať napíše svou představu na therapyinfo@email.cz - a to z mailu přes který Therapy objednával.

Děkujeme za vaše objednávky!

Žádné komentáře:

Okomentovat